Mijn naam is Sandra Schot- van Baar.

Echtgenote en moeder, auteur, energiewerker, leerkracht en plezierzoeker.

Vanaf januari 2000 werk ik in het basisonderwijs als leerkracht en ik heb mij de afgelopen jaren gespecialiseerd in Hoogsensitiviteit en Mindset.

Toen ik in 2009 er achter kwam dat ik zelf hoogsensitief was, ging er een wereld voor me open. Toen was het mijn houvast. Nu is het een hokje waar ik allang niet meer in pas. Ik ben van heel veel dingen gewaar. Langzamerhand ben ik gaan leren hoe ik daarmee om kon gaan. Ik leerde hóe ik gewaar ben, wát ik gewaar ben en wat ik wil en kan met die informatie.

Ik ben mezelf steeds meer open gaan zetten, steeds meer vertrouwend op mijn eigen kunnen en mijn eigen kracht.

In het onderwijs kwam mijn gewaar zijn heel goed van pas. Ik wist al snel welk kind wat nodig had. In de afgelopen 20 jaar zie ik ook, dat veel kinderen iets anders nodig hebben, dan wat ze nu krijgen. Deze kinderen lopen vast op school en krijgen vaak labels van ADHD, ADD, enz. Maar wat als het nu niet aan het kind ligt? Wat als dat kind precies goed is zoals het is? Wat als wij gewoon nog niet weten, hoe we met zo'n kind kunnen omgaan? Natuurlijk leeft dit kind in onze maatschappij en is het voor het kind handig, als het in ieder geval snapt hoe het tussen al die mensen zo makkelijk mogelijk kan functioneren. Aan de andere kant is het ook fijn, dat wij als volwassenen soms erkennen, dat wij het ook niet weten, misschien nog niet toe zijn, aan wat deze kinderen allang zien/weten/voelen. Wat als dat ook oké is?

 

Ik hou van taal. Als kind al schreef ik gedichten, liedjes en verhalen. Aan fantasie geen gebrek. Dat is nog steeds zo en na het uitgeven van een gedichtenbundel en een boek voor ouders van hoogsensitieve kinderen, kan ik me nog steeds helemaal heerlijk verliezen in het schrijven.

 

Toen ik in aanraking kwam met Acces Consciousness werd opnieuw mijn blik verruimd. En niet alleen mijn blik. Mijn gehele bewustzijn. Misschien herken je, dat je soms iets tegenkomt, waardoor er allerlei dingen in je leven veranderen, versnellen en er van alles gebeurt. Dit was bij mij ook het geval. Mijn bewustzijn werd groter en ik ervaar dit elke dag. Het is magisch. Het is bevrijdend en het geeft me enorme blijdschap. Deze blijdschap wil ik graag delen.

Dus wil je magie in je leven? Zelfvertrouwen, ervaren hoe sterk je zelf bent? Geef je dan op voor mijn 'Magische bikini cursus.

 

Groetjes, Sandra Schot- van Baar