Mindset

Mindset trainingen

Mindset trainingen zijn voor kinderen van ongeveer 7 - 12 jaar en bestaat uit 7 lessen van ongeveer 45 minuten. Ik maak gebruik van het werkboek Mindset van Floor Raeijmaekers.


Werkboek Mindset

Stap voor stap maakt het kind kennis met de Mindsettheorie van Carol Dweck. Via de verhalen van Fixie en Growie leert hij of zij wat het verschil is tussen de vaste mindset en de groeimindset. Hierbij komen alle relevante thema's aan bod, zoals de wijze waarop je denkt over je intelligentie en kwaliteiten, je comfortzone, het aangaan van uitdagingen, het leren van fouten, doorzettingsvermogen en meer. Door middel van afwisselende en creatieve opdrachten leert het kind hoe hij of zij kan leren denken zoals Growie en hoe hij of zij dit kan inzetten bij het werken aan zijn of haar eigen doelen.

Begeleiding

 Vooraf is er een intakegesprek van ongeveer een uur. Hierin kunnen we bekijken wat de beste aanpak is voor uw kind en natuurlijk even kennismaken. Dit intakegesprek kost € 25,- maar wordt bij het volgen van de training weer van het cursusgeld afgetrokken. Na afloop van de training volgt er een evaluatiegesprek. Deze is bij de prijs inbegrepen.

Tarief

* intakegesprek € 25,-

 Wanneer uw kind de training gaat volgen, wordt dit bedrag van het cursusgeld afgetrokken.

 

Deze cursus kost in totaal € € 295,- inclusief het werkboek Mindset en inclusief Btw.