Ervaringen

Wat zeggen mensen die een Access Bars behandeling hebben ontvangen?


Hannie

Wat een ervaring! Zondag heeft Sandra mij een behandeling gegeven. Door mijn versleten ruggenwervels kan ik al jaren niet goed op mijn rug liggen, alleen met opgetrokken knieën. Na ca 10 min. ging mijn rechterbeen spontaan vlak en kort voor het einde van de behandeling lag ook mijn linkerbeen gewoon vlak op de massagetafel. Sindsdien sta ik gemakkelijker recht, heb vaak de neiging om krom te staan om mijn wervels te ontzien en dus minder pijn te ervaren. Slaap beter en langer en heb een gevoel van ontspanning, kan het niet goed omschrijven, voelt in ieder geval heel relaxt.

 

Janna

Hallo mijn naam is Janna en ben 64 jaar oud ik heb op woensdag 3mei een behandeling gehad was er wel nieuwsgierig naar omdat ik ook wel vaker naar een alternatieve genezer ging. De ervaring was dat het rust gaf. Sandra zei aan het begin dat het ongeveer anderhalf uur duurde maar toen het klaar was had ik niet het idee dat het zolang had geduurd. Vóór mijn gevoel een halfuur maar het was echt anderhalf uur. Ik moest daarna zoveel plassen dat had ik nog nooit gehad. Verder voelde ik prikkels in mij enkel daar zit een plaatje en schroeven in. Ik had gehoopt dat ik die nacht diep zou slapen dat was niet zo ben wel wat rustiger.

 

Denise

De behandeling heeft mij zeker geholpen.. ik ben rustiger door geworden, kan sneller en meer begrip hebben voor dingen en ik voel mezelf ook wat minder moe! Geweldig😃

 

Ingrid

Onlangs heb ik een Access Bars behandeling bij Sandra ondergaan. Ik vond het zó ontspannend dat ik regelmatig wegdoezelde! Aan het eind van de behandeling kreeg ik het heel koud, alsof er een ‘beschermlaagje’ van me afgevallen was. Na een half uur was dat weer over. Verder heb ik (nog) geen veranderingen kunnen bemerken.