Kijk voor tarieven, data en Swap avonden links in het menu.

Access Bars behandeling

Wat?

Via 32 punten op het hoofd die zachtjes worden aangeraakt, gaat je energie beter stromen waardoor blokkades in je lichaam worden opgelost.

 

Je kunt het vergelijken met het opschonen van je computer. Doordat een harde schijf vol staat, gaat je computer trager werken en functioneert niet optimaal. Door eens de boel goed op te schonen, loopt alles een stuk sneller.

Hetzelfde geldt voor je lichaam. Door het laten lopen van de Access Bars kun je bijvoorbeeld meer ruimte en rust ervaren en beter relativeren. Heerlijk ontspannen voelen? Boek een Access Bars sessie.

Wie?

We hebben allemaal dingen die we graag veranderd zien. Stress, een vol hoofd, niet meer ontspannen kunnen zijn, faalangst, noem maar op.

Access Bars® is voor jong en oud. Kinderen hebben nog niet zoveel blokkades, dus meestal geldt: hoe jonger je bent, hoe sneller de energie weer stroomt en blokkades zijn opgelost.

Een behandeling voor kinderen duurt dan ook meestal tussen de 30 en 45 minuten. Een behandeling voor volwassenen duurt ongeveer 60 - 70 minuten.

Waarom?

Omdat het zo fijn is om dingen los te kunnen laten. Zonder erover te hoeven praten, zonder er ook maar iets voor te hoeven doen. Ga liggen en het lichaam weet precies wat het gaat doen.  Elk lichaam is natuurlijk anders en ieder heeft zo zijn eigen dingen die hij graag veranderd zou zien. Hieronder een aantal voorbeelden wat een Access Bars® behandeling voor jou kan betekenen:

* ontspanning

* stressvrij

*positiever zelfbeeld

* rust in je hoofd

*meer energie

*betere gezondheid

* meer plezier

*makkelijker contact

*betere communicatie

*makkelijker ergens op afstappen

*betere concentratie

*minder zorgen

*enz.